Restaurant Søborg

Restaurant i Søborg

Søborg Hovedgade 8
2870 Dyssegård
4498 2500

Åbningstider
Mandag – Onsdag
Lukket
Torsdag – Søndag
16.00 – 20.00

Kom forbi vores restaurant i Søborg

Midt på den hyggelige hovedgade, i smørhullet mellem de små fine byhuse, smarte livstilsbutikker og lækre delikatesseforretninger, har vores restaurant i Søborg til huse. Herfra ynder vi at servere vellavet sushi og andet skønt tilbehør til alle i og omkring den hyggelige by, der er placeret i udkanten af København. Trænger du til selvforkælelse i hverdagen eller weekenden, kan du med fordel lægge vejen forbi vores hyggelige restaurant i Søborg, hvor den gode kvalitet og de gode råvarer kan ses og smages i alt, hvad vi foretager os.

Klassisk sushi med et twist

Menuen på vores restaurant i Søborg er bygget op omkring de klassiske sushiruller, som du måske allerede kender, tilsat vores eget nordiske twist. Når vi går i køkkenet og udvikler nye kreationer til menuen, henter vi inspiration fra californisk sushi. Denne type er kendetegnet ved flere råvarer som fyld og mindre ris. Dette muliggør, at vi kan eksperimentere med mange forskellige råvarer og smagskombinationer i vores sushiruller, hvilket tydeligt kommer til udtryk, når vi serverer vores skønne japanske kreationer. Spiser du ikke fisk, finder du også både veganske og vegetariske muligheder på vores menukort. Er du slet ikke til sushi, er der naturligvis også råd for det. På menuen finder du nemlig et bredt udvalg af varme retter med både kylling, oksekød og grønt. Med andre ord kan alle sultne munde nemt mættes, når du og dit selskab besøger vores restaurant i Søborg.

Helhedsoplevelsen er altafgørende

Når du besøger vores restaurant i Søborg er det ikke kun den gode smag, der er i fokus. Vi gør hver dag vores ypperste for at servere sushi, der ikke kun smager godt, men som også er en fryd for øjet. Alt sushi, vi serverer, er tilberedt af de bedste råvarer – for os er helhedsoplevelsen nemlig altafgørende. Det er netop denne helhedsoplevelse, der også gør, at mange af vores gæster kommer igen, og igen og igen. Er du interesseret i at læse mere om vores gæsters oplevelser på vores restaurant i Søborg, kan du med fordel tage et smut forbi Tripadvisor.

Take away og restaurant med bæredygtighed for øje

Hos Sushi2500 i Søborg har vi, både i vores restaurant, samt når du bestiller take away, fokus på bæredygtigehed, da vi gerne vil kæmpe for en lysere fremtid for os alle. Derfor bruger vi skøn, bæredygtig fisk i vores sushi, som er fanget på retmæssig vis, og som er valgt ud fra kvalitet og smag.

Derfor er du også sikker på, at hvert stykke sushi, som du fylder munden med, er lavet med fisk fanget på bæredygtig vis, og som ovenikøbet smager skønt.

Nyder du ikke lækker sushi i vores restaurant i Søborg, men tager det med som take away, så du kan nyde din sushi i byens grønne områder eller hjemme på sofaen, så er der naturligvis også sørget for, at bæredygtigheden er i top her.

Vi pakker nemlig dine lækre udvalgte ruller ned i bionedbrydelig plastpakker, som ikke gør skade på miljøet. Disse kommer vi en i genanvendelig pose, som du kan bruge igen og igen, når du skal samle take away op fra vores restaurant i Søborg, eller hvis du besøger vores restaurant i enten Valby eller på Frederiksberg.

Lav din egen take away sushi

Er du ikke klar på at bevæge dig hen og nyde sushi i vores restaurant i Søborg, eller er du bare klar på en sjov og velsmagende udfordring? Så kan et sushikit fra Sushi2500 være netop det, du mangler.

Med et sushikit får du nemlig alle materialer og ingredienser, som du behøver, for at lave din egen skønne take away sushi. Her kan du nemlig selv sammensætte rullerne, som det lyster, og på den måde også selv bestemme, hvad der skal i, og hvordan smagene skal kombineres.

Dette er den perfekte udfordring i weekenden med familien, når et besøg på restaurant ikke lige er sagen, eller hvis du vil prøve en anderledes date (eller dobbeltdate) i Søborg.

Sushi2500 - Hooked
Ses vi på vores restaurant i Søborg?

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores restaurant i Søborg. Vores søde personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan vælge den sushi, der passer til netop din smag. Vi serverer med glæde dine favoritter hos os, men bringer dem naturligvis også gerne til din hoveddør. Er du ikke i nærheden af vores restaurant i Søborg, så frygt ej. Vi serverer nemlig også sushi på Frederiksberg, i Roskilde, Trekroner  og Valby.

 

Kunne du tænke dig en smagsprøve inden dit besøg hos os? Så følg os på Instagram, hvor vi deler alt det bedste – og lidt til – fra vores sushi-eventyr.

Waiteer