Restaurant Søborg

Restaurant i Søborg

Søborg Hovedgade 8
2870 Dyssegård
4498 2500

Åbningstider
Mandag – Torsdag
16.00 – 21.00
Fredag – Lørdag
11.00 – 21.30
Søndag
16.00 – 21.00

Kom forbi vores restaurant i Søborg

Midt på den hyggelige hovedgade i smørhullet mellem de små fine byhuse, smarte livstilsbutikker og lækre delikatesseforretninger, har vores restaurant i Søborg til huse. Herfra ynder vi at servere vellavet sushi og andet skønt tilbehør til alle i og omkring den hyggelige by, der er placeret i udkanten af København. Trænger du til selvforkælelse i hverdagen eller weekenden, kan du med fordel lægge vejen forbi vores hyggelige restaurant i Søborg, hvor den gode kvalitet og de gode råvarer kan ses og smages i alt, hvad vi foretager os.

Klassisk sushi med et twist

Menuen på vores restaurant i Søborg er bygget op omkring de klassiske sushiruller, som du måske allerede kender, tilsat vores eget nordiske twist. Når vi går i køkkenet og udvikler nye kreationer til menuen, henter vi inspiration fra californisk sushi. Denne type er kendetegnet ved flere råvarer som fyld og mindre ris. Dette muliggør, at vi kan eksperimentere med mange forskellige råvarer og smagskombinationer i vores sushiruller, hvilket tydeligt kommer til udtryk, når vi serverer vores skønne japanske kreationer. Spiser du ikke fisk, finder du også både veganske og vegetariske muligheder på vores menukort. Er du slet ikke til sushi, er der naturligvis også råd for det. På menuen finder du nemlig et bredt udvalg af varme retter med både kylling, oksekød og grønt. Med andre ord kan alle sultne munde nemt mættes, når du og dit selskab besøger vores restaurant i Søborg.

Helhedsoplevelsen er altafgørende

Når du besøger vores restaurant i Søborg er det ikke kun den gode smag, der er i fokus. Vi gør hver dag vores ypperste for at servere sushi, der ikke kun smager godt, men som også er en fryd for øjet. Alt sushi, vi serverer, er tilberedt af de bedste råvarer – for os er helhedsoplevelsen nemlig afgørende. Det er netop denne helhedsoplevelse, der også gør, at mange af vores gæster kommer igen, og igen og igen. Er du interesseret i at læse mere om vores gæsters oplevelser på vores restaurant i Søborg, kan du med fordel tage et smut forbi Tripadvisor.

Sushi2500 - Hooked
Ses vi på vores restaurant i Søborg?

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores restaurant i Søborg. Vores søde personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan vælge den sushi, der passer til netop din smag. Vi serverer med glæde dine favoritter hos os, men bringer dem naturligvis også gerne til din hoveddør. Er du ikke i nærheden af vores restaurant i Søborg, så frygt ej. Vi serverer nemlig også sushi på Frederiksberg, i Roskilde, Trekroner  og Valby.

 

Kunne du tænke dig en smagsprøve inden dit besøg hos os? Så følg os på Instagram, hvor vi deler alt det bedste – og lidt til – fra vores sushi-eventyr.

Waiteer