Sushi Roskilde

Sushi i Roskilde

Jernbanegade 32a
4000 Roskilde
4498 2500

Åbningstider
Søndag – Torsdag
16.00 – 21.00
Fredag – Lørdag
12.00 – 21.00

Velkommen til Roskilde

Leder du efter et sted at spise sushi i Roskilde? Besøg vores største sushi-restaurant, hvor menuen byder på frisklavet sushi af høj kvalitet. Uanset om du er på udkig efter de perfekte rammer for en date eller måske skal fejre en fødselsdag med venner og familie, så har vi plads til alle i Roskilde.

Du er velkommen til at nyde din sushi både i vores restaurant i Roskilde samt tage den med som takeaway.  Vi har åbent alle ugens dage, så du altid kan få sushi.

Sushi midt i Roskilde

Vores restaurant er placeret en kort gåtur fra Roskilde Station og kun nogle få 100 meter fra shoppemuligheder i Roskilde centrum. Afslut den perfekte shoppe-dag med sushi hos os eller start din aften med sushi og god vin i vores restaurant, inden turen går videre ud i Roskilde natteliv.

Vi elsker, at berige vores gæster med nye såvel som velkendte smage, derfor byder vores menukort både på klassiske ruller, som San Francisco, samt innovative ruller, inspireret af det danske forår, som Cancun. Se hele vores menukort her: Sushi2500 Menukort

Butikkens lokation er her: https://sushi2500.dk/restaurant-roskilde/

Sushi2500 - Hooked
Sushi med god samvittighed

Vi lever i dag i en tid, hvor vi hele tiden bliver mere og mere bevidste om vores påvirkninger af miljøet. Hos Sushi2500 arbejder vi derfor hele tiden på at blive grønnere. Derfor er alt vores emballage enten bionedbrydeligt eller produceret af genbrug, så du kan bestille sushi, som takeaway , med god samvittighed. Det vil sige, at den plast, som vi anvender til vores sushi-bakker, er produceret af genanvendeligt plast, hvormed CO2-udslippet reduceres med ca. 40 %.

Det betyder kort sagt, at du altid kan hente din sushi med god samvittighed fra vores restaurant i Roskilde. Husk at vaske og smide plastbakkerne til genbrug, når du er færdig med at spise din sushi.

Vi ses i Roskilde

Vi ser frem til at byde jer velkommen i vores skønne restaurant i Roskilde, hvor vores dygtige sushikokke alle ugens dage står klar til at tilberedesushi af høj kvalitet. Du er også altid velkommen til at besøge en af vores andre afdelinger på Frederiksberg samt i Trekroner og Valby, hvor du finder os på Skolegade.

Lyst til at få et indblik i vores sushi-univers? Så kan du altid følge os på Facebook og Instagram, hvor vi opdaterer med nyheder og andre spændende tilbud.