Sushi Søborg

Sushi i Søborg

Søborg Hovedgade 8
2870 Dyssegård
4498 2500

Åbningstider
Mandag – Søndag
16.00 – 21.00

Velkommen i Søborg

Nyd lækker frisklavet sushi centralt i Søborg, midt på hovedgaden. Uanset om du er på jagt efter frokost på en fredag eller lørdag, aftensmad i weekenden med kæresten eller familien, så er Sushi2500 i Søborg det helt rette sted at komme forbi for at nye sushi.

Vores menu er bygget op omkring de klassiske sushiruller samt et bredt udvalg af nye kreationer, der skaber indbydende retter og sammensætninger til enhver smag. Det betyder, at du i Søborg udover sushien også finder varme retter med kylling, oksekød samt en række
vegetariske alternativer, hvis du er mere til det. Vi tilbyder også veganske og vegetariske sushi muligheder.

Sushi i hjertet i Søborg

Vores sushi-eventyr fortsætter, og det er nu blevet tid til at introducere indbyggerne i Søborg og omegn for vores lækre sushi-menuer , som tilbyder noget for enhver smag.

Sushi2500 i Søborg er placeret centralt på Søborg hovedgade, hvor det er nemt at komme til både med offentlig transport og bil. Hvis du tager toget hertil, er der kun 10 minutters gang fra stationen til Sushi2500.

Du kan også se vores lokation her: https://sushi2500.dk/restaurant-soeborg/

Take away sushi i Søborg

Hos Sushi2500 i Søborg gør vi en dyd ud af at servere sushi af gode råvarer til en overkommelig pris, så du på den måde kan tilføje lidt ekstra luksus til din hverdag. Vores sushi sælges til meget fair priser uden at gå på kompromis med kvalitet, bæredygtighed eller
smagen på vores sushi.

Kig forbi vores nye butik i Søborg og prøv et bredt sortiment af maki, nigiri, sushimenuer, tilbudsmenuer samt velsmagende mad til den lille og store sult. Bestil din sushi take-away fra Sushi2500.

Sushi2500 - Hooked
Sushi med henblik på miljøet

I alle Sushi2500 butikker har vi altid gjort, hvad vi kunne for at skåne miljøet for unødig overlast og forurening. Det betyder, at hver gang, du bestiller sushi i Søborg og fra vores andre butikker, vil din sushi blive serveret i bionedbrydeligt plast, der nemt kan genbruges til fordel for miljøet.

Samtidig forsøger vi altid kun at benytte os af ansvarlige leverandører og bruge så meget bæredygtig fisk, som overhovedet muligt i alt vores sushi.

 

Sushi, der er til at betale


Fra start har ambitionen været helt klar. Hos Sushi2500 i Søborg gør vi alt, hvad vi kan for at skabe sushi af den højeste kvalitet til den bedste pris. Med andre ord kan du med god samvittighed i både hverdag og weekend spise lækker kvalitets-sushi uden at skulle betale
kassen, hvis du bestiller sushi hos os i Søborg.

Vi langer ikke kun velsmagende sushi over disken, vores menukort buldrer med et udvalg af alternativer til den klassiske sushirulle, så der altid er noget til ethvert behov.

Tag maden med i hånden
Ønsker du at nyde sushien i nærheden af restauranten i Søborg, når vejret er til det og solen skinner? Du kan uden problemer få maden med i en take away pose, og slå dig ned i nærheden eller selv tage maden med hjem.

Vi ses til sushi på Søborg Hovedgade

Vi glæder os afsindigt til at byde dig velkommen i vores nyeste sushi-butik midt på Søborg
Hovedgade. Befinder du dig et andet sted omkring Storkøbenhavn, finder du også vores
andre Sushi2500 butikker i henholdsvis Valby , Frederiksberg , Roskilde og Trekroner .

Lad Sushi2500 i Søborg står for selvforkælelsen, alle ugens dage.

Vil du lære os og menuen lidt bedre at kende, og måske holde udkig efter attraktive sushi-tilbud? Følg os på Facebook & Instagram og hold dig opdateret.

Waiteer