Sushi Søborg

Sushi i Søborg

Søborg Hovedgade 8
2870 Dyssegård
4498 2500

Åbningstider
Søndag 30/10
16:00 – 20:00
Sidste åbningsdag pt.

Velkommen i Søborg

Nyd lækker frisklavet sushi centralt i Søborg, midt på hovedgaden. Uanset om du er på jagt efter frokost på en fredag eller lørdag, aftensmad i weekenden med kæresten eller familien, eller noget helt tredje, så er Sushi2500 i Søborg det helt rette sted at komme forbi for at nyde lidt sushi.

Vores menu er bygget op omkring de klassiske sushiruller samt et bredt udvalg af nye kreationer, der skaber indbydende retter og sammensætninger til enhver smag. Det betyder, at du i Søborg, udover sushien, også finder varme retter med kylling, oksekød samt en række
vegetariske alternativer, hvis du er mere til det. Vi tilbyder også veganske og vegetariske sushi muligheder.

Sushi i hjertet af Søborg

Vores sushi-eventyr fortsætter, og det er nu blevet tid til at introducere indbyggerne i Søborg og omegn for vores lækre sushi-menuer, som tilbyder noget for enhver smag.

Sushi2500 i Søborg er placeret centralt på Søborg hovedgade, hvor det er nemt at komme til, både med offentlig transport og bil. Hvis du tager toget hertil, er der kun 10 minutters gang fra stationen til Sushi2500.

Du kan også se vores lokation her: https://sushi2500.dk/restaurant-soeborg/

Take away sushi i Søborg

Hos Sushi2500 i Søborg gør vi en dyd ud af at servere sushi af gode råvarer til en overkommelig pris, så du på den måde kan tilføje lidt ekstra luksus til din hverdag. Vores sushi sælges til meget fair priser uden at gå på kompromis med kvalitet, bæredygtighed eller
smagen på vores sushi.

Kig forbi vores butik i Søborg og prøv et bredt sortiment af maki, nigiri, sushimenuer, tilbudsmenuer samt velsmagende mad til den lille og store sult. Der er noget for alle, og der er masser at vælge imellem. Bestil din sushi take-away fra Sushi2500.

Sushi2500 - Hooked
Sushi med henblik på miljøet

I alle Sushi2500 butikker har vi altid gjort, hvad vi kunne for at skåne miljøet for unødig overlast og forurening. Det betyder, at hver gang, du bestiller sushi i Søborg,  og fra vores andre butikker, vil din sushi blive serveret i bionedbrydeligt plast, der nemt kan genbruges til fordel for miljøet.

Samtidig forsøger vi altid kun at benytte os af ansvarlige leverandører og bruge så meget bæredygtig fisk, som overhovedet muligt i alt vores sushi.

Dette betyder, at du med god samvittighed og ro i maven kan tage sushi med dig som take away fra Sushi2500 i Søborg, næste gang du skal have sushi, da du ikke vil være med til at skabe ringere rammer for miljø, men snarere skåner det for unødvendigt meget plastik.

Desuden får du din sushi med i en genanvendelig pose, som du kan bruge igen og igen, når du skal hente sushi fra Sushi2500 i Søborg, på Frederiksberg eller i en af vores andre restauranter. Du kan naturligvis også bruge posen til andre formål, og på den måde får du meget mere ud af den, end hvis det havde været en almindelig plastikpose.

 

Sushi, der er til at betale


Fra start har ambitionen været helt klar. Hos Sushi2500 i Søborg gør vi alt, hvad vi kan, for at skabe sushi af den højeste kvalitet til den bedste pris. Med andre ord kan du med god samvittighed i både hverdag og weekend spise lækker kvalitets-sushi uden at skulle betale
kassen, hvis du bestiller sushi hos os i Søborg.

Vi langer ikke kun velsmagende sushi over disken, vores menukort buldrer med et udvalg af alternativer til den klassiske sushirulle, så der altid er noget til ethvert behov. Som nævnt ovenfor, har vi også både vegetariske og veganske alternativer, så selv dem, der ikke er til fisk, eller som måske bare foretrækker masser af grønt i sin sushi, kan få dette.

Tag maden med i hånden
Ønsker du at nyde sushien i nærheden af restauranten i Søborg, når vejret er til det og solen skinner? Du kan uden problemer få maden med i en take away pose, og slå dig ned i nærheden eller selv tage maden med hjem.

Vi giver dig gerne redskaber med, så du kan nyde din sushi i det fri eller derhjemme på sofaen. Det skal ingen forhindring være, at sushien ikke skal nydes i vores restaurant i Søborg, og derfor gør vi en dyd ud af at skabe gode muligheder for sushi som take away.

Lav din egen sushi

Er du frisk på en udfordring for dig og nogle venner, med familien eller bare sammen med kæresten, så kan du prøve ét af vores sushikit, hvori du får alle materialerne, så du kan lave din helt egen sushi.

Du kan komme forbi og hente et sushikit i vores restaurant i Søborg, eller i én af vores andre restauranter, og tage det med hjem og lave dine helt egne, personlige sushi-favoritter, som du kan nyde i selskab med dem, du holder af.

Det kan også være en god ide til en date eller dobbeltdate i Søborg, så tøv ikke med at tage udfordringen op.

Vi ses til sushi på Søborg Hovedgade

Vi glæder os afsindigt til at byde dig velkommen i vores nyeste sushi-butik midt på Søborg
Hovedgade. Befinder du dig et andet sted omkring Storkøbenhavn, finder du også vores
andre Sushi2500 butikker i henholdsvis Valby , Frederiksberg , Roskilde og Trekroner .

Lad Sushi2500 i Søborg står for selvforkælelsen, alle ugens dage.

Vil du lære os og menuen lidt bedre at kende, og måske holde udkig efter attraktive sushi-tilbud? Følg os på Facebook & Instagram og hold dig opdateret.

Waiteer