Sushi Trekroner

Sushi i Trekroner

Åbningstider
Mandag – Søndag
16.00 – 21.00

Velkommen til Trekroner

Ikke langt fra Roskilde centrum finder du bydelen Trekroner, hvor du alle ugens dage kan bestille frisklavet sushi af høj kvalitet fra vores restaurant. Vi tilbyder et bredt udvalg af menuer og ruller, så der altid er noget til enhver smag.

Har du travlt eller vil du måske bare helst spise din sushi derhjemme, så tilbyder vi naturligvis også din sushi som takeaway.

Sushi i Trekroner

Lidt uden for Roskilde finder du Trekroner. Trekroner er en hastig voksende bydel med nye tilflyttere hvert år. Her er nye spisesteder gennem de seneste år kommet til. Blandt disse er Sushi2500, som serverer frisklavet sushi til en overkommelig pris. I vores menukort finder du et bredt udvalg af såvel klassiske ruller som nye og innovative. Uanset om du vælger de klassiske eller måske føler dig eventyrlysten og prøver vores nytænkende kreationer, så kan du altid forvente sushilavet af de bedste råvarer og fyldt med smag.

Kommer du hertil med tog, finder du vores sushi-restaurant få 100 meter fra Trekroner Station. Er du én af mange studerende der hver dag tager til Trekroner for at komme til Roskilde Universitetscenter? Så kan du få stillet din sushi-lyst blot 5 minutters gang fra universitet.

Inviter hele familien på sushi

Vi tilbyder et bredt sortiment af sushi. Fra børnemenuer, til de mindst, til små menuer, når du bare skal forkæle dig selv,samt vores store menuer, som kan sætte selv den største sushi-elsker på prøve. Se hele vores menukort, og find din personlige sushi-favorit her: Sushi2500 Menukort

Vil du og familien være sikret en plads, når I besøger os i Trekroner? Så anbefaler vi, at I booker jeres bord på forhånd.

Sushi2500 - Hooked
Sushi to go i Trekroner

Vil du helst nyde din sushi derhjemme i vante rammer eller under åben himmel en solskinsdag, så kan du altid bestille din sushi med som takeaway. Vi pakker sushien flot, så den er lige til at sætte på bordet, når gæsterne kommer.

 

Vi ligger her : https://sushi2500.dk/restaurant-trekroner/

Omtanke for miljøet

Hos Sushi2500 vil vi gerne tænke mere bæredygtigt.  Alt emballage, som vi pakker din sushi i, når du bestiller take-away fra vores afdeling i Trekroner, er desuden produceret af 100 % bionedbrydeligt materiale.

Vi ses til sushi i Trekroner

Vores dygtige personale står klar til at byde jer velkommen i vores butik i Trekroner. Her kan du hverdag bestille frisklavet og smagfuld sushi. Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge os på Frederiksberg  samt i Roskilde og Valby, hvor du finder sushi2500 på Skolegade.

Vil du lære vores menu lidt bedre at kende? Følg med i vores sushi-eventyr på Facebook og Instagram, hvor vi deler nyheder samt afholder give aways.