Sushi Valby Skolegade

Sushi i Valby (Skolegade)

Skolegade 19
2500 Valby
4498 2500

Åbningstider
Mandag – Torsdag
11.30 – 20.00
Fredag – Lørdag
11.30 – 20.30
Søndag
12.00 – 20.00

Velkommen til Skolegade i Valby

Lige ved stationen i Valby finder du vores hyggelige restaurant, hvor du kan nyde velsmagende sushi alle ugens dage. Kig forbi restauranten på vej hjem fra arbejde eller slå et smut forbi til en lækker frokost.

Vi har med vores restaurant på Skolegade skabt en hyggekrog centralt placeret i Valby. Skinner solen, kan du også nyde din sushi ude foran vores restaurant.

I vores restaurant på Skolegade, i Valby, kan du, som noget helt særligt, også nyde din sushi til frokost. Har du travlt eller vil du bare helst spise din sushi derhjemme, så kan du naturligvis altid få din sushi med som takeaway.

I hjertet af Valby

Når du træder ud på Valby station, vil du hurtigt få øje på vores hyggelige lille restaurant. Herfra serverer vi frisklavet sushi af høj kvalitet. Vores restaurant er placeret i hjertet af Valby, hvor du blandt andet finder det hyggelige shoppingscenter Spinderiet samt grønne områder, såsom Søndermarken, hvor du i solskin kan nyde din sushi.

Fra frokost til aften

Hos Sushi2500 tilbyder vi et bredt udvalg af sushi. Vi elsker at overraske vores gæster med nye smage, og derfor kan du ofte finde nye og spændende ruller i vores menukort. Prøv eksempelvis sushi-rullen Cancun med syltede rødløg. Du finder naturligvis også de mere klassiske ruller samt et udvalg af menuer, der passer til både den store og lille sushi-sult.

Som den eneste af Sushi2500s restauranter har vores afdeling på Skolegade i Valby åbent til frokost hele ugen fra kl. 11.00 (Søndag kl 12.00). Dyk ned i vores menukort, hvor du blandt andet finder vores frokostmenuer her: Frokostmenu

Sushi2500 - Hooked
Ta’ din sushi med på farten

Da vores restaurant på Skolegade i Valby desværre ikke har plads til særlig mange gæster, er det desværre ikke muligt at reservere et bord. Du er dog altid velkommen til at kigge forbi Valby og snuppe en plads i vores restaurant.

Foretrækker du derimod at få din sushi med som takeaway, er dette naturligvis også en mulighed. Vi pakker sushien flot og præsentabelt, så den er lige til at sætte på bordet derhjemme. Valby byder på mange hyggelige steder, hvor du kan nyde din sushi til frokost eller aften. Vores sushi fungerer perfekt, som takeaway, så hvorfor ikke tage den med ud på tur?
Find os her: https://sushi2500.dk/restaurant-valby-skolegade/

Vi ses i Valby

Kig forbi vores restaurant i Valby, hvor vores søde personale hver dag står klar til at guide dig igennem vores spændende udvalg af smagfuld sushi. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge vores andre restauranter i Roskilde og Trekroner samt på Frederiksberg.

Vil du lære vores menu lidt bedre at kende? Følg med i vores sushi-eventyr på Facebook og Instagram, hvor vi deler nyheder samt afholder give aways.