Restaurant Valby Skolegade

Restaurant i Valby – nyd kvalitetssushi i Valby fra Sushi2500

Skolegade 19
2500 Valby
4498 2500

Åbningstider
Mandag – Torsdag
11.30 – 20.00
Fredag – Lørdag
11.30 – 20.30
Søndag
12.00 – 20.00

Besøg vores restaurant i Valby

Er du på udkig efter et velsmagende måltid, og befinder du dig i eller omkring Valby, kan du med fordel lægge vejen forbi Sushi2500. Herfra ynder vi at servere sushi i særklasse til alle byens søde borgere og andet godtfolk, der trænger til et velsmagende måltid på en af vores to restauranter i Valby. Ud over at den hyggelige bydel i dag huser to af vores restauranter, har vi også et helt naturligt og meget særligt tilhørsforhold til byen. Det er nemlig denne hyggelige by, der er inspirationsgiver til vores navn, og det var her, vores eventyr startede for efterhånden mange år tilbage. Siden er flere kommet til, men vores restaurant i Valby har fortsat en helt særlig plads i vores hjerte.

Find os på Skolegade og Toftegårds Allé

På Skolegade – blot et stenkast fra Spinderiet – ligger vores hyggelige restaurant i Valby. Denne restaurant i Valby er lille og intim og dermed perfekt til en date night med kæresten, en hyggelig middag med en savnet veninde, eller når mandag skal føles en lille smule som fredag. Bevæger du dig fra Skolegade og op mod Toftegårds Alle, vil du blive mødt af vores anden restaurant i Valby. Herfra kan du nemt snuppe dine favoritter med på farten eller bringe dem med hjem til en hyggelig aften i sofaen. Med andre ord er der rig mulighed for at nyde velsmagende sushi i postnummeret, hvor det hele i sin tid startede.

Gode råvarer, gode smage

Fælles for begge restauranter i Valby er vores høje fokus på kvalitet og smag. Vores ambition har fra start været helt klar. Vi serverer sushi af højeste kvalitet – og til priser, hvor alle kan være med.

For os er de gode råvarer afgørende, og derfor går vi aldrig på kompromis, når disse skal udvælges. Det synes vi både kan ses og smages, når vi serverer vores skønne kreationer.

På menuen på vores restaurant i Valby finder du noget til enhver smag. Inspirationen henter vi fra californisk sushi, hvori der bruges flere råvarer som fyld og mindre ris. Det giver mulighed for at eksperimentere med mange forskellige råvarer og smagskombinationer. Vi har desuden et stort fokus på sundhed, hvorfor vi blandt andet tilbyder vores exceptionelle ’blomkålsris’. Et perfekt alternativ til dig, der forsøger at indtage færre kalorier i hverdagen.

Sushi2500 - Hooked
Ta’ din sushi med på farten

Vores søde personale står klar til at byde dig velkommen og guide dig gennem vores menukort, når du kommer forbi vores restaurant i Valby. Nyd dine favoritter hos os, eller bring dem med hjem som take away. Du kan naturligvis også altid lægge vejen forbi en af vores andre restauranter, hvis du ikke befinder dig i nærheden. Vi serverer nemlig også sushi på Frederiksberg, i Roskilde, Trekroner og Søborg.

Vil du have en smagsprøve på, hvad du kan forvente af et besøg hos Sushi2500? Så følg vores sushi-eventyr på Facebook eller Instagram, hvor vi deler alt det bedste fra vores univers af sushi og skønt tilbehør. Du kan også lære os lidt bedre at kende på Tripadvisor og læse mere om vores søde gæsters oplevelser.

Waiteer