Firmaarrangementer

Catering til Firmaarrangementer 

Hvad er en virksomheds vigtigste aktiv? Medarbejderne. Der skal tages godt hånd om dem, og når du sætter sushi på menuen til jeres firmaarrangement, ved vi, at du træffer et valg, der falder i god jord hos medarbejderne.

Uanset om I er en lille, mellemstor eller stor virksomhed, sørger vi for at skabe en cateringmenu, der vil overraske selv jeres mest kreative medarbejder, og som vil give alle medarbejdere en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

10 eller 300 eller 2.000 medarbejdere?
Vi skræddersyr en menu, der passer til jeres virksomhed og jeres team 

Hos sushi2500 har vi siden 2006 leveret catering til firmaer i alle størrelser og til alle typer firmaarrangementer. One size fits all gælder ikke, når det kommer til sushi, og derfor bliver cateringmenuen skræddersyet til jeres firma, jeres medarbejdere og jeres arrangement.

10, 300 eller 2.00 medarbejdere? Vi leverer til alle, og vi sørger vi for at tage højde for jeres ønsker og behov samt at skabe en varieret cateringmenu, der tilgodeser alle medarbejderes præferencer og eventuelle allergier. Vi er i mål, når I er tilfredse, og det betyder også, at vi justerer menuen løbende, hvis der skulle være behov for dette.

Til nogle arrangementer foretrækkes det, at maden kan spises stående. Til andre foretrækkes det, at den kan spises siddende. Uanset hvad I foretrækker skræddersys menuen og anretningen derefter.

Vi sørger for hele cateringprocessen fra forberedelserne til leveringen og anretningen, så I blot skal sørge for jeres medarbejdere

Den klassiske sushi, de kreative kreationer eller en kombination?

Der er ikke mange begrænsninger, når det kommer til, hvilken sushi vi kan levere til jeres firmaarrangement. De klassiske ruller er klassikere af en årsag – de går aldrig af mode. Men udover de klassiske ruller tilbyder vi også en række kreative kreationer.

Blandt andet har vi vores extravaganza ruller og andre kreationer som gør, at uanset om du ønsker det klassiske, det kreative eller en kombination, sammensætter vi den menu, der bedst matcher jeres ønsker og type af arrangement.

Hvad I ønsker, skal I få, og derfor bliver jeres vigtigste opgave i denne del af processen at vælge hvilke af vores forslag, I helst vil have. Uanset hvad I vælger, garanterer vi sushi i særklasse.

Kontakt os

Hvis I ønsker sushi til jeres firmaarrangement, er du altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller at ringe direkte på telefon 44 98 25 00. Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om du er klar til at bestille maden, eller om du har nogle spørgsmål til vores catering. Vi vender tilbage inden for 1 – 2 hverdage.

    Navn*

    Email*

    Telefon*

    Antal personer*

    Dato for arrangement*