Konfirmation

Catering til Konfirmation 

Et ungt menneske vil altid huske sin konfirmation. Dagen hvor vedkommende træder ind i de voksnes rækker. I hvert fald på papiret. Konfirmationen er en mindeværdig fejring af et ungt menneske. Hvad indebærer en mindeværdig fejring? Den indebærer en mindeværdig middag.

 

Vi har i 16 år leveret catering til konfirmationer, og vores erfaring har givet os et indgående kendskab til, hvad de unge vil have. Når I vælger vores sushi til konfirmationen, får I sushi, der er lavet med kærlighed, ekspertise i særklasse og de bedste råvarer. Uanset hvor få eller hvor mange gæster I er, sammensætter vi en cateringmenu, der viser sushiuniverset fra sin bedste side.

 

Børn, unge og voksne – Vi tager kærligt hånd om alles præferencer

 

Forskellige generationer kan have forskellige præferencer. Når middagen skal serveres for mange gæster, vil der være en masse ønsker. Vi har i sushi2500 altid haft et stort fokus på, at vores sushi skal være en lige stor fornøjelse for børn og voksne. Vi har børnemenuer, vi har spisepinde til børn og vi tænker nøje over fordelingen mellem børn og voksne, når vi sammensætter catering til konfirmationen.

Til en konfirmation ser vi ofte en kombination af kødspisere, vegetarer, veganere og allergikere. Vi sørger altid for, at der er en varieret menu, der tager højde for alle jeres gæster, når vi skræddersyr jeres cateringmenu.

Fra det øjeblik du booker os som leverandører til konfirmationen, tager vi os af hele cateringprocessen fra forberedelserne til levering og anretning.

 

Nogen foretrækker, at vi leverer hovedretten, nogen foretrækker, at vi leverer forretten, og nogen foretrækker, at vi leverer begge dele. Uanset hvad I foretrækker, kan vi levere det. Vi er i mål, når I er tilfredse, og når jeres gæster sidder tilbage med en følelse af, at de har fået en mindeværdig middag og sushi i særklasse.

 

Det klassiske, det kreative eller det bedste fra begge verdener?

 

Vores klassiske sushiruller er et klassisk hit. Vi har også erfaret, at konfirmanderne godt kan lide at blive overraskede, og til dette har vi en række kreative kreationer, vi kan servere, hvis jeres gæster skal opleve sushi på en måde, de med garanti ikke har oplevet det før.

Uanset om I ønsker det klassiske, det kreative eller en kombination af dette, vil vi skræddersy en menu, vi sammen justerer undervejs, indtil den matcher netop dét, I gerne vil have.

Lad os stå for at skabe den mindeværdige konfirmationsmenu, og så skal I blot sørge for at skabe den mindeværdige konfirmationsfest.

 

Kontakt os

 

Hvis du vil høre mere om mulighederne for catering til brylluppet, eller hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular eller på telefon: 44 98 25 00. Vi vender tilbage inden for 1 – 2 hverdage.

    Navn*

    Email*

    Telefon*

    Antal personer*

    Dato for arrangement*