Student

CATERING TIL STUDENTERFESTEN

Server sushi til studenterfesten og scor et 12-tal for menuen

Uagtet deres matematiske evner er alle studerende eksperter i at udregne to ting: Deres fraværsprocent og hvor lang tid der er til, at de bliver studenter. For studentertiden er kronen på mesterværket, der får de unge til at fortsætte, når SRP’en giver dem lyst til at trykke på bremsen.

Studentertiden er glædens tid, og vi sørger med glæde for catering til studentergildet, så I ikke skal tænke på andet end studenterbrødet og at nyde tiden. For det er en fantastisk tid, der aldrig kommer igen.

I sætter rammerne for studenterfesten, og vi sammensætter en sushimenu, der passer ind i netop jeres rammer. Uanset hvad sørger vi for, at I får en anretning, der er en fryd for selv den mest kritiske censors øjne, og at I får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Hvad de ønsker, skal de få, de smukke unge mennesker

Når I vælger vore catering til studenterfesten, skræddersyr vi en varieret menu, der tager højde for de præferencer, jeres gæster har. Vi justerer menuen løbende, indtil jeres ønsker er indfriet, og tager hånd om hele cateringprocessen fra forberedelserne, til anretningen og leveringen

Vi løfter ansvaret for maden væk fra jeres skuldre, så I kan fokusere på det, I er bedst til, mens vi fokuserer på det, vi er bedst til – sushi i særklasse.

Der er ingen øvre grænse for, hvor store studenterfester, vi leverer catering til. Vi kan både sørge for maden til receptionen, vognkørslen og studenterfesten, så længe I mindst er 10 mennesker.

Sticks, klassiske sushiruller eller kreative kombinationer?

Oceanet af muligheder er ligeså stort, når det kommer til sushi, som når det kommer til, hvilken uddannelse man gerne vil ind på efter studietiden. Vi gør det let for dig at træffe det rigtige valg ved at sammensætte de forslag, vi tænker vil pynte bedst til jeres studenterfest. Dit eneste job bliver at vælge mellem dem.

Nogen ønsker udelukkende de klassiske ruller, andre ønsker vores kreative kreationer, og nogen foretrækker masser af sticks og lune retter. Vi sørger for, at I får et festmåltid til det helt store 12-tal, uanset om I går med det klassiske, det kreative, det varme eller det bedste fra alle tre verdener.

TILLYKKE! Du gjorde det. Du klarede dig gennem det forsømte forår, og nu skal du have en uforglemmelig sommer. Nu skal den ha ́, så hatten passer.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om mulighederne for catering til studentergildet, eller hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular eller på telefon: 44 98 25 00. Vi vender tilbage inden for 1 – 2 hverdage.

    Navn*

    Email*

    Telefon*

    Antal personer*

    Dato for arrangement*