Restaurant Roskilde

Restaurant på Roskilde – Sushi2500 – Bestil take away

Jernbanegade 32a
4000 Roskilde
4498 2500

Åbningstider
Søndag – Torsdag
16.00 – 21.00
Fredag – Lørdag
12.00 – 21.00

Besøg os på vores restaurant i Roskilde eller bestil take away

Vi kender alle sammen de aftener, hvor man har brug for lidt ekstra, eller weekender, hvor frokosten føles uoverskuelig. I det tilfælde vælger de fleste af os at forkæle os selv – og gerne med et besøg på restaurant i Roskilde, eller take away til at tage med hjem. Det er den nemmeste måde at give hverdagen et ekstra skud luksus, og weekendfrokosten bliver lidt sjovere og lækrere ved at gå på restaurant i Roskilde. Og skal det være lidt bedre end normalt, er der mange, som vælger at spise hos os. Den japanske spise er blevet ganske populær i den vestlige verden og bestemt også i Danmark, hvor man finder et hav af restauranter. Og leder du efter en sushi restaurant i Roskilde, kan du også finde det her.

Hvorfor gå på restaurant Roskilde?

Vi ved alle sammen, at fisk er sundt og godt for vores krop, da det indeholder gode proteiner, vitaminer og meget mere. Skal du spise på restaurant i Roskilde, er der et hav af gode muligheder for at få en dejlig middag. Skal I spise en middag på vores restaurant i Roskilde – Sushi2500 – vil menuen byde på lidt af hvert. For det første kan I gøre det nemt for jer selv ved at vælge en sammensat menu. I vores restaurant i Roskilde sætter vi vores menuer sammen, så indholdet komplimenterer hinanden. På den måde får du en fuldendt oplevelse. Vil du og dit selskab selv vælge, hvad der skal serveres ved bordet, når I skal på restaurant i Roskilde for at spise sushi, så er der også fri mulighed for det.

På a la carte menuen finder I alle de ruller, nigirier, forretter, poké bowls, sashimi, varme retter og salater, som man kunne ønske sig. Vi har alle vores favoritter, og hos os er du velkommen til at forkæle dig selv med et bord kun fyldt med dine favoritter. Vi kender det nemlig selv, når vi spiser og tilbereder mad på vores restaurant i Roskilde – vi vil også have alt det bedste fra menuen.

Hvis I foretrækker at tage med hjem, så leverer vi også take away lige til døren

Sushi2500 - Hooked

Take away fra vores restaurant i Roskilde

Vil man besøge os, så kan man finde os på Jernbanegade 32a. Vi ligger få meter fra Roskilde Station og lige overfor Føtex; en perfekt placering, hvis du er på udkig efter take away, eller hvis du har været på indkøb og ønsker lidt forfriskninger og ny energi. Det er muligt at bestille i restauranten i Roskilde i vores åbningstider som er: mandag – torsdag 11.30 – 21.00, fredag – lørdag fra kl. 11.30 – 21.30 og søndag fra kl. 11.30 – 21.00. Det er naturligvis også muligt at bestille take away online via vores hjemmeside. Du kan både få maden leveret eller afhente den selv i vores restaurant i Roskilde.

Sushi restaurant med tanke på miljøet

Når du bestiller sushi fra Sushi2500 i Roskilde, kan du med ro i maven og god samvittighed nyde din sushi, da vores sushi er sammensat af bæredygtig fisk, som er fanget på den helt rigtige måde, så miljøet ikke belastes.

Når du tager sushi med dig fra vores restaurant i Roskilde, pakker vi det desuden ind i bionedbrydeligt plast, som derved ikke gør skade på miljøet. Disse beholdere kommes i en pose, som du kan bruge igen og igen – enten når du henter sushi hos os, eller når du skal ud og handle ind.

På den måde er det ikke spild af materiale, men snarere en måde til at spare på plastikken – især for miljøets skyld. Især også, hvis det er resterne fra vores restaurant, som du bringer med dig hjem, så vi også undgår madspild.

Lav din egen sushi

Har du planer om at invitere venner over, skal du og kæresten forkæles lidt, eller skal du på dobbeltdate i Roskilde? Har I ikke lyst til at spise ude på vores restaurant i Roskilde, så er et sushikit måske den helt rette udfordring for jer, hvor I sammen kan lave lige netop de ruller, som I bedst kan lide, samtidig med at I hygger jer.

Med et sushikit fra vores Sushi2500 restaurant i Roskilde får du alle de materialer og ingredienser, som du behøver, når du skal lave sushi. Derfor er der rig mulighed for at lave de lækreste stykker sushi, som passer til netop jeres smag. Og så er det naturligvis også virkelig sjovt og underholdende.

Så hvorfor ikke give jer i kast med en ny udfordring, som både vil udfordre jer og gøre jer sultne på den lækre sushi, som I får kreeret? I kan bestille et sushikit i vores restaurant i Roskilde, eller en af vores andre restauranter, når det passer.

Bliv sulten, når du følger os

Vi lover, at du vil blive fristet og sulten, hvis du følger vores restaurant i Roskilde på sociale medier. Her deler vi lækre billeder med alt vores gode mad. Men det er også her, vi annoncerer konkurrencer og lignende. Så følg os på Instagram eller Facebook, hvis du ikke vil gå glip af noget.
Det er nemt at bestille take away via vores hjemmeside.

Waiteer