Restaurant Roskilde

Restaurant på Roskilde – Sushi2500 – Bestil take away

Jernbanegade 32a
4000 Roskilde
4498 2500

Åbningstider
Mandag – Torsdag
11.30 – 21.00
Fredag – Lørdag
11.30 – 21.30
Søndag
11.30 – 21.00

Besøg os på vores restaurant i Roskilde

Vi kender alle sammen de aftener hvor man har brug for lidt ekstra, eller weekender, hvor frokosten føles lang. I det tilfælde vælger de fleste af os at forkæle os selv – og gerne med et besøg på restaurant i Roskilde. Det er den nemmeste måde at give hverdagen et ekstra skud luksus, og weekendfrokosten bliver lidt sjovere og lækrere ved at gå på restaurant i Roskilde. Og skal det være lidt bedre end normalt, er der mange, som vælger at spise hos os. Den japanske spise er blevet ganske populær i den vestlige verden og bestemt også i Danmark, hvor man finder et hav af restauranter. Og leder du efter sushi restaurant i Roskilde, kan du også finde det.

Hvorfor gå på restaurant Roskilde?

Vi ved alle sammen, at fisk er sundt og godt for vores krop, da det indeholder gode proteiner og vitaminer. Skal du spise på restaurant i Roskilde, er der et hav af gode muligheder for at få en dejlig middag. Skal I spise en middag på vores restaurant Roskilde – Sushi2500, vil menuen byde på lidt af hvert. For det første kan I gøre det nemt for jer selv ved at vælge en sammensat menu. å restaurant i Roskilde sætter vi vores menuer sammen, så indholdet komplimenterer hinanden. På den måde får du en fuldendt oplevelse. Vil du og dit selskab selv vælge, hvad der skal serveres ved bordet, når I skal på restaurant i Roskilde for at spise sushi, så er der også fri mulighed for det.

På a la carte menuen finder I alle de ruller, nigirier, forretter, poké bowls, sashimi, varme retter og salater, som man kunne ønske sig. Vi har alle vores favoritter, og hos os er du velkommen til at forkæle dig selv med et bord kun fyldt med dine favoritter. Vi kender det nemlig selv, når vi spiser og tilbereder mad på vores restaurant i Roskilde – vi vil også have alt det bedste fra menuen.

Sushi2500 - Hooked

Take away fra vores restaurant i Roskilde

Vil man besøge os, så kan man finde os på Jernbanegade 32a. Vi ligger få meter fra Roskilde Station og lige overfor Føtex; en perfekt placering, hvis du er på udgik efter take away, eller hvis du har været på indkøb og ønsker lidt forfriskninger og ny energi. Det er muligt at bestille i restauranten i Roskilde i vores åbningstider som er: mandag – torsdag 11.30 – 21.00, fredag – lørdag fra kl. 11.30 – 21.30 og søndag fra kl. 11.30 – 21.00. Det er naturligvis også muligt at bestille online via vores hjemmeside. Du kan både få maden leveret eller afhente den selv på vores restaurant i Roskilde.

Bliv sulten, når du følger os

Vi lover, at du vil blive fristet og sulten, hvis du følger vores restaurant i Roskilde på sociale medier. Her deler vi lækre billeder med alt vores gode mad. Men det er også her, vi annoncerer konkurrencer og lignende. Så følg os på Instagram eller Facebook, hvis du ikke vil gå glip af noget.

Waiteer