Fødselsdag

Catering til Fødselsdag 

”I dag må du bestemme alt.” Det er de seks gyldne ord, der følger med din fødselsdag. Dine ønsker er centrum for dagen, så hvad ønsker du dig? Ønsker du dig en lille intim fejring? Eller ønsker du dig et brag af en fest? Uanset hvordan du ønsker dig at blive fejret, er vi klar til at stå for din catering til fødselsdagen, hvis du ønsker dig sushi på menuen.

Du sætter rammerne for festen, og vi sætter rammerne for en sushimenu, der passer til netop din fest og dine gæster. Vi skræddersyr en menu til selskaber ned til 10 personer, og der er intet maksimum for, hvor store fødselsdage vi kan levere til.

 

One size fits all? Ikke når det kommer til sushi. Din cateringmenu bliver skræddersyet til dig

 

Alle har en holdning til sushi. I ved, hvad I kan lide. Det er én af årsagerne til, at vi ikke benytter os af standardløsninger, når det kommer til catering. Ud fra dine ønsker og præferencer skræddersyr vi en cateringmenu til fødselsdagen, og sammen med dig justerer vi den, indtil du er tilfreds.

Hvis du både har folk der spiser fisk, og nogen der er veganere på din gæsteliste, får du en varieret menu, hvor der tages højder for alle præferencer og eventuelle allergier.

Vi tager os af hele cateringprocessen til fødselsdagen. Vi sørger for forberedelserne, vi sørger for levering, og vi sørger for anretningen.

 

Den klassiske sushi eller de kreative kreationer?

 

Der er et ocean af muligheder, når det kommer til, hvilken sushi du kan få til din fødselsdag. Nogen ønsker udelukkende de klassiske ruller, nogen ønsker de kreative ruller, og nogen ønsker en kombination. Vi sammensætter den menu til dig, vi vurderer som værende det bedste match til dine ønsker og din fødselsdag.

Du skal blot vælge, hvilke af vores forslag, du tænker vil pynte bedst til din fødselsdagsmiddag. Det er sikkert, at du får sushi i særklasse, uanset om du vælger det klassiske, det kreative eller det bedste fra begge verdener.

TILLYKKE! Vi ønsker dig en fantastisk fødselsdag. Vi kan ikke lave en lagkage af sushi. Eller det kan vi godt, men en lagkage er bedst med andre ingredienser. Men udover lagkagen er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad sushiuniverset har at tilbyde til en fødselsdag.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om mulighederne for catering til brylluppet, eller hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular eller på telefon: 44 98 25 00. Vi vender tilbage inden for 1 – 2 hverdage.

    Navn*

    Email*

    Telefon*

    Antal personer*

    Dato for arrangement*