Sushi i København

Besøg vores restauranter i København

Er du på udkig efter en lækker sushimenu i København? Du kan med fordel lægge vejen forbi en af vores restauranter på Frederiksberg  eller i Valby
Her serverer vi et stort udvalg af ruller, sprøde sticks og friske bowls – alle til en god pris.

Vores menuer er et stort hit hos mange sushielskere, da de er velsammensat og passer derfor til enhver smag. På denne måde kan du hurtigt og nemt bestille vores sammensatte menuer, der kan glæde ethvert frokost- eller aftenbord. Du kan allerede nu finde dine egne favoritter på vores menukort, inden du besøger vores restauranter i København.

Sushi2500 - Takeaway

Sushi i nærheden af dig

Vores Sushi2500-restauranter ligger spredt ud over København, hvilket gør det let for dig, at lægge vejen forbi. Besøg blandt andet vores restaurant på Frederiksberg – en solrig placering tæt på Frederiksberg Have. Her kan du enten nyde vores inde- samt udeservering eller benytte dig af muligheden for at tage vores velsmagende sushi med som take-away til Frederiksbergs smukke grønne områder.

Hvis du befinder dig i den sydlige del af København, kan du i Valby både besøge vores restaurant på Skolegade ved Spinderiet – blot omkring hundrede meter fra Valby Station. Vores sushi-eventyr startede i Valby, hvilket – for os – gør Valby til noget helt specielt. Her er vores kunder i kontakt med Valbys livlige byliv og i nærheden af områdets smukke parker.

 

Sushi2500 - Takeaway

Gode råvarer giver velsmagende sushi

Når du besøger en af vores restauranter, vil du opleve, hvordan gode råvarer og god kvalitet hos os går hånd i hånd. Vi gør meget ud af, at servere god kvalitet til rimelige priser. Derfor anvender vi udelukkende friskfanget fisk og nye grøntsager, da vi utvivlsomt mener, at det afspejler smagen af vores sushiruller.

Hos alle vores restauranter i København finder du noget til enhver smag. Vi er meget inspirerede af californisk sushi, der fokuserer på lækre kombinationer og sammensætninger af fyld. Her anvendes en mindre portion ris end ved den traditionelle sushi, for at lade fyldet komme til sin ret. Dette skaber en unik smagsoplevelse, hvor du hos os får muligheden for at smage et hav af forskellige smagskombinationer. Vi mener derudover, at sushi og sundhed sagtens kan forenes, hvorfor vi tilbyder blomkålsris som et alternativ til de traditionelle ris; specielt til dig der forsøger at indtage færre kalorier i hverdagen.

Sushi2500 - Takeaway

Er du på farten i København?

Vores søde personale står klar til at lave smagfuld sushi til alle vores kunder i København, hvor vi derudover også altid tilbyder, at du kan tage din mad med på farten. På denne måde kan du spise dine ruller i en af Københavns smukke parker eller tage dem med, hvor end du foretrækker at spise vores specialiteter.

Trænger du til en aften med selvforkælelse på sofaen? Vi samarbejder med flere udbringningsservices i København, som med glæde leverer til din hoveddør. Du kan allerede bestille online eller ringe til os i dag, og lad os guide dig til din foretrukne menu.

Vi glæder os til at se dig :o)