Bestil Takeaway

Hos Sushi2500 er vi specialister i sushi med gode råvarer. Vores ambition er at nå ud til så mange byer som muligt, så alle får mulighed for at få en god sushioplevelse, uden at skulle tømme sparegrisen.

Categories

Price filter

1-32 af 230 produkter

Luksus til hverdag

Bestil vores sushi som take away, få leveret lige til døren eller afhent selv.

Hos Sushi2500 har vi noget for enhver sushi-elsker. Prøv blandt andet vores forskellige uge-deals eller signaturretter.

FÅ SUSHI TAKE AWAY HOS SUSHI2500

Vidste du, at du også kan bestille sushi take away hos Sushi2500s lækre kvalitetssushi? Med blot få klik på vores hjemmeside, kan du bestille netop dine sushifavoritter som sushi take away. Du er derfor altid blot få klik væk fra skønne og smagfulde madoplevelser. Vores dygtige sushikokke står klar til at tilberede netop din bestilling, der altid er skabt med henblik på, at smag og æstetik går op i en højere enhed.

 

Vores seks restauranter er placeret på Frederiksberg, i Valby, Roskilde, Søborg og Trekroner. Er du sulten efter sushi, og befinder du dig i København eller omegn, er der derfor gode muligheder for at blive mæt med vores lækre sushi take away. Du kan for eksempel prøve en af vores lækre sushi take away menuer, der er sammensat så både smag, indhold og variation er lige i øjet. Vores menuer er perfekte til deling, men kan også nydes alene. Er du mere til selv at bestemme, kan du også håndplukke dine favoritruller fra vores menukort, så du får netop dén sushi, som du kan lide, næste gang du skal have sushi som take away.

 

SUSHI I UDVIKLING

Hos Sushi2500 synes vi, at alle skal have mulighed for at være med, når det handler om god sushi. Hos Sushi2500 laver vi derfor sushi, hvor der hverken er gået på kompromis med kvalitet og råvarer, men hvor prisen er holdt i bund, så alle kan være med.

 

Sushi take away behøver ikke nødvendigvis være usundt – hverken for dig eller for vores planet. Derfor tilbyder vi hos Sushi2500 også blomkålsris blanding, som erstatning for vores normale ris. Blomkålsris blandingen tilføjer et twist til den klassiske sushirulle og er derudover også sunde og mindre belastende for miljøet. Når du bestiller sushi take away, bliver din sushi serveret i bæredygtigt emballage. På den måde sparer vi miljøet for meget ikke-nedbrydeligt plastik. På den måde sørger vi for, at du altid kan bestille din sushi take away fra Sushi2500 med god samvittighed.

 

Bekvemt og nemt

Når du bestiller sushi take away hos Sushi2500 kan du hente din bestilling i en af vores restauranter. Du kan også få leveret din bestilling direkte til din hoveddør og hermed bruge ventetiden på at dække et fint bord og sørge for hyggelige omgivelser, til når din mad ankommer. Sushi take away kan nydes til fejring af vigtige mærkedage eller spises foran tv’et med din yndlingsserie, når du bare har lyst til at forkæle dig selv med lækker sushi take away.

 

En oplagt mulighed er også at bestille din aftensmad og tage den med på farten, så du kan glæde din familie eller venner med en dejlig overraskelse. Du skal blot beslutte dig for menuen, så sørger vi for resten.

 

Efter sæson og solskin

På Sushi2500 skifter vi løbende ud i vores sortiment. Det betyder, at du ud over vores klassiske ruller, der er på menukortet sæson efter sæson, også løbende kan smage vores nye ruller, der er tilpasset sæsonen. Om sommeren kan du eksempelvis nyde vores sommerrulle med jordbær, der er perfekt til en sommerdag i solen. Om vinteren sørger vi naturligvis også for, at eksperimentere med nye smage, der passer til kolde og mørke dage.

 

Hos Sushi2500 arbejder vi hele tiden på, at gøre din oplevelse med vores sushi take away endnu bedre. Vi arbejder kreativt og nytænkende, så vi hele tiden fornyer os og kan tilbyde den lækreste sushi, hvor der altid er kræset for detaljerne.

 

Vi glæder os til at forkæle dig med lækker og bæredygtig sushi. Følg med på Facebook & Instagram for hele tiden at blive opdateret.

Google anmeldelser
4.0
Baseret på 51 anmeldelser