Catering

Catering hos Sushi2500

Hvad du ønsker, skal du få

 

”Hvem skal stå for maden?” Det er et af de store spørgsmål, du står over for, når du planlægger en særlig begivenhed. For særlige begivenheder fortjener særlig mad. Der er intet, der bringer mennesker sammen som god mad. Derfor er ambitionen at skabe en cateringmenu, der bringer hele selskabet sammen, når du vælger Sushi2500 til din catering. Ingredienserne i hele cateringprocessen vil være høj ekspertise, gode råvarer og tilgængelighed.

Fra små intime fødselsdage til bryllupper, konfirmationer og livets andre store begivenheder, skaber vi rammerne for, at dine gæster går glade til bords, og at glæden er større, når de forlader bordet.

Vi har lavet catering i 16 år til såvel de største som de mindre begivenheder, og det betyder, at alt hvad vi leverer, er gennemtestet.

Læn dig tilbage og fokuser på det, du er bedst til, og så fokuserer vi på det, vi er bedst til – Sushi i særklasse

En skræddersyet menu der imødekommer alle dine ønsker

Gæster er forskellige, og derfor skræddersyr vi en cateringmenu til netop dit arrangement, der tager højde for både dine og dine gæsters ønsker og præferencer. Vores ansvar er, at alt fra menuen, til anretningen og leveringen er præcis, som du ønsker det. Hvis dit selskab er en kombination af kødspisere, veganere og glutenallergikere, får I en varieret menu, der imødekommer alle gæsters behov.

Intet er besværligt, alt kan lade sig gøre

Vores catering er til minimum 10 personer, og der er ikke noget maksimum på, hvor mange mennesker vi kan sørge for. Vi leverer til alle typer arrangementer, og vi er med dig hele vejen fra forberedelserne begynder til arrangementet er slut. Vi er i mål, når du er tilfreds, og du er altid velkommen til at kontakte os under hele processen.

Klassisk sushi og kreative kreationer 

Vi tilbyder de klassiske og velkendte sushiruller, som de fleste kender. Men sushiuniverset er et univers, som rummer flere muligheder, end de fleste har fantasi til at forestille sig. Vi kender alle aspekter af det univers, og derfor sammensætter vi også gerne nogle kreative kreationer, hvis du har lyst til at prøve nyt.

Rent æstetisk kan vi sammensætte noget, du ikke har set før, og vi kan sammensætte noget, du ikke har smagt før. Uanset hvad du ønsker til din catering, får du råvarer af den højeste kvalitet.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og vi gør en dyd ud af at vælge de mest ansvarlige leverandører og bæredygtige fisk.

Anretningen skal være en fryd for øjet, hver bid skal være en smagsoplevelse udover det sædvanlige, og alle gæster skal gå glade fra bordet.

Kontakt os

Hvis du gerne vil høre mere om vores catering til netop dit arrangement, eller hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular eller på telefon: 44 98 25 00. Vi vender tilbage inden for 1 – 2 hverdage

    Navn*

    Email*

    Telefon*

    Antal personer*

    Dato for arrangement*