Bryllup

Catering til bryllup 

Den største fest er en bryllupsfest. Den smukkeste fest er en bryllupsfest. Den bedste fest er en bryllupsfest. Det gælder uanset, hvor stort eller lille dit bryllup er. Alle bryllupper er forskellige, men en fællesnævner for dem alle er bryllupsreceptionen og bryllupsmiddagen.

Intet bringer mennesker sammen som kærlighed og god mad, og når du vælger vores catering til dit bryllup, får du sushi lavet med kærlighed, de bedste råvarer og ekspertise i særklasse. Vi kan både levere catering til bryllupsreceptionen og catering til bryllupsmiddagen. Der er intet maksimum på, hvor mange gæster vi kan servere for.

En god bryllupskage skabes lag for lag – det samme gør en god cateringproces

Fra den dag I bliver forlovet, har I som kommende brudepar mere end rigeligt at tænke på. Til et bryllup skal der ikke nøjes på nogle fronter, men I skal heller ikke blive stressede over planlægningen. Det fjerner for meget af glæden.

I skal have plads til date nights i bryllupsplanlægningen, og dem får I plads til flere af, når I kan slippe alt ansvar, der handler om maden.

Vi arbejder side om side med jer som brudepar for, at jeres catering til brylluppet bliver alt, hvad I ønsker jer. Vi tager os af hele processen, og sørger for alt fra planlægning til levering og anretning.

Den klassiske sushi, de kreative kreationer eller en kombination?

Vores klassiske sushiruller er et hit, der aldrig går af mode. Vores kreative kreationer er jeres mulighed for at servere noget for jeres gæster, de hverken har set før eller smagt før. Sushiuniverset er fuld af muligheder, så hvis du ønsker at prøve noget nyt, står vi klar med en række muligheder til jer. Jeres job bliver blot at vælge, hvad der falder mest i jeres smag, og så tager vi os af resten.

Med 16 års catering i bagagen, garanterer vi jer, at alt er gennemtestet, og at den cateringmenu vi skræddersyr til jer, er en kombination af vores bedste erfaringer. Det er kun fantasien, der sætter grænser i skabelsen af den perfekte catering til et bryllup. Slip fantasien løs, I skal giftes!

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om mulighederne for catering til brylluppet, eller hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular eller på telefon: 44 98 25 00. Vi vender tilbage inden for 1 – 2 hverdage.

    Navn*

    Email*

    Telefon*

    Antal personer*

    Dato for arrangement*