Barnedåb

Catering til Barnedåb 

”Hvad er barnets navn?” Det er største spørgsmål, I skal tage stilling til, når jeres barn skal døbes. Det næststørste spørgsmål er: ”Hvad skal vi spise til dåbsfesten?” En dåb byder på gæster i aldre, og når vi laver catering til barnedåben, sørger vi for, at der er et varieret udvalg af sushi og sticks til såvel voksne som børn

Vi har ikke meget på menuen at tilbyde en nyfødt, men vi har meget på menuen at tilbyde til resten af jeres gæster. Vi har leveret catering til barnedåb i 16 år, og derfor er I garanteret, at alt hvad vi serverer er gennemtestet.

I skal blot sørge for jeres lille ny og jeres gæster, og så sørger vi for, at vores største sushifavoritter står klar til barnedåbsfesten.

Når vi har jeres ønsker og præferencer, får I en skræddersyet menu

Uanset om barnedåbsfesten skal være lille og intim eller den helt store af slagsen, skræddersyr vi en menu til jer, der matcher jeres ønsker og præferencer.

Hos Sushi2500 har det altid været vigtigt for os at skabe de bedste rammer for, at børnene kunne nyde sushien på samme måde som de voksne.  Vi har spisepinde designet særligt til børn, vi har børnemenuer, og vi kender børnenes livretter. Det betyder, at når vi skræddersyr en sushimenu til jeres barnedåb, er den lavet med lige stor omtanke for børn og voksne.

I har rigeligt at tænke på, når I har en baby på armen og skal planlægge en barnedåb.

Vi tager os af hele cateringprocessen fra forberedelser, til levering og anretning.

 

Vores fornemste opgave er, at I får præcis den catering til barnedåben, I ønsker jer, og at I kan slippe alt ansvar, der handler om barnedåbsmiddagen. Vi er i mål, når I er tilfredse.

 

Klassisk sushi, kreativ sushi eller en kombination? 

En klassiker er en klassiker af en årsag. Den stopper aldrig med at være et hit. Vi kan levere de klassiske sushiruller til jeres catering til barnedåben, ligesom vi har en række kreative kreationer klar til servering, hvis I gerne vil servere sushi for jeres gæster, de ikke har prøvet for.

Jeres eneste opgave bliver at vælge, hvilke af vores kreationer der harmonerer bedst med jeres stil og smag, og så sørger vi for det hele derfra.

Så lad os stille jer det næststørste spørgsmål, I skal tage stilling til i forbindelse med dåben:

”Hvad skal I spise til dåbsfesten?”

Kontakt os

 

Hvis du vil høre mere om mulighederne for catering til brylluppet, eller hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular eller på telefon: 44 98 25 00. Vi vender tilbage inden for 1 – 2 hverdage.

    Navn*

    Email*

    Telefon*

    Antal personer*

    Dato for arrangement*