Julefrokost

Catering til julefrokost 

Haps, haps, haps, en god julefrokost kræver mere end bare snaps. Den kræver enten et koldt bord, et varmt bord eller begge dele. Hos Sushi2500 står vi klar til at sammensætte såvel kolde som varme retter, når vi laver jeres catering julefrokost.

De fleste associerer julen med flæskesteg, kartofler og brun sovs. Men julen er fuld af overraskelser, og vi står til rådighed, hvis du gerne vil overraske dit selskab med et mirakel af en cateringmenu, der får dem til at glemme alt om den traditionelle julemad.

En cateringmenu med risengrødens vigtigste ingrediens

Vi skræddersyr din cateringmenu efter dine ønsker. Vi tager risengrødens vigtigste ingrediens, ris, og sammensætter en sushimenu, der matcher dine ønsker og præferencer. Hvis du har vegetarer eller veganere med om julebordet, sammensætter vi en varieret menu, der tager højde for alle.

 

Julekødet erstattes med fisk. Kartoflerne erstattes med sticks og brunsovsen erstattes med chilimayo.

 

Vi laver catering til julefrokoster med minimum 10 gæster, og der er intet maksimum, hvor mange vi kan servere en julemenu for.

Klassisk sushi eller kreative kreationer? Alt er muligt i julen

Vi har et stort udvalg af klassiske sushiruller, du kan servere for dine gæster til julefrokosten. Men hvis du ønsker at servere noget, de med stor sandsynlighed ikke har set eller smagt før, er vi mestre i kreative kreationer. Hvordan de kan se ud, er noget, kun fantasien sætter grænser for. Slip fantasien løs, og lad os sørge for resten.

Kontakt os

Hvis du ønsker, at vi skal stå for catering til julefrokosten, eller hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular eller på telefon: 44 98 25 00. Vi vender tilbage inden for 1 – 2 hverdage.

    Navn*

    Email*

    Telefon*

    Antal personer*

    Dato for arrangement*