Til Forsiden

Sushi2500’s historie

Hvem er vi:

Udover en lang række friske medarbejder som I til dagligt møder i butikkerne, er vi tre der primært arbejder bag kulisserne og beskæftiger os med forskellige områder.
Nogle af os har været i branchen i over 10 år, og andre er kommet til gennem tiden.
Fælles er at vi brænder for sushien og ikke mindst sushi2500.

 

Helene W. Andreasen

Partner

helene@sushi2500.dk

 

Michael W. Fosgaard

Bestyrer

michael@sushi2500.dk

 

Rune Nielsen

Partner

rune@sushi2500.dk

 


Sushi2500’s historie strækker sig tilbage en årrække med åbning af vores to butikker i Valby, en på Frederiksberg i 2014 og den fjerde i Roskilde i 2016.
Og nu byder vi vores femte butik velkommen i sommeren 2018 i Trekroner.
Men vores rødder går faktisk endnu længere tilbage til Sushitarian og Sushitreat tiden.
Vi har over 10 års erfaring i branchen og leverer sushi med fokus på kvalitet, service og gode priser.

Sushi2500 laver californisk inspireret sushi, hvori man bruger flere råvarer som fyld og mindre ris.
Vi går meget op i sundhed, gode råvarer samt en flot visuel fremstilling, da det giver en velsmagende, kraftfuld og sansende oplevelse når du spiser sushi’en.
Vores fokus ligger på at kunden får den bedste kvalitet af sushi og god kundeservice.
Derudover er vi meget innovative, og tilbyder nye lækre variationer som de første.
Her kan nævnes vores helt exceptionelle “blomkålsris” som udskifter en stor del af de traditionelle ris, og skærer kraftigt ned på kalorieindholdet i sushi rullerne.

Det er værd at bemærke at Sushi2500 har elite smileys i butikkerne, da vi vil sikre, at du får en lækker og smagfuld oplevelse hvér gang du spiser sushi.
Derfor er vores målsætning at lave sushi af høj kvalitet hvor råvaren altid er i fokus og kun de bedste råvarer er gode nok.
Vi benytter kun helt friske råvarer, så smagen og kvaliteten er i top.

Vi håber at byde dig velkommen i vores butikker, og glæder os til at servere et uovertruffen måltid og oplevelse til sushi-elskeren.

Velbekomme