Sushi Frederiksberg

SUSHI PÅ FREDERIKSBERG

Smallegade 20a,
2000 Frederiksberg
44 98 25 00

Åbningstider

Mandag – Torsdag
16.00 – 21.00
Fredag – Lørdag
16.00 – 21.30
Søndag
16.00 – 21.00

Hent selv eller få leveret sushi på Frederiksberg

Midt på Frederiksberg kan du nyde velsmagende sushi i smukke omgivelser, når du besøger Sushi2500. Her tilbyder vi frisklavet sushi af gode råvarer til en fair pris. Vi mener nemlig, at sushi ikke kun behøver at være forbeholdt weekenden. Hos Sushi2500 går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og smagen.

På vores menukort finder du et bredt sortiment af nigiri, maki samt sushimenuer til både den lille og store sushi-sult. Kig forbi Frederiksberg, hvor vores dygtige personale står klar til at guide dig igennem vores udvalg af lækre sushi-varianter.

Luksus midt på Frederiksberg

Den hippe og familievenlige bydel Frederiksberg er blandt de mest populære områder i København. Her finder du en masse lækre spisesteder, og midt i det hele, tæt på Frederiksberg Have, kan du nyde sushi hos Sushi2500. Menuen er bygget op omkring de klassiske sushiruller samt nye og spændende kreationer, hvor sushien har fået et tvist. Vores menukort byder desuden også på varme retter med kylling, oksekød samt vegetariske alternativer.

Sushi2500 Frederiksberg ligger blot en kort gåtur fra Frederiksbergs Station, og blot få 100 meter fra vores restaurant finder du den smukke park, Frederiksberg Have. Ta’ din sushi med på picnic i det grønne og slut af med en sejltur i Frederiksberg Have. Find os her: https://sushi2500.dk/restaurant-frederiksberg/

Sushi til en fair pris

Fra starten var ambitionen klar – vi ville gøre det muligt for flere at spise sushi uden at skulle betale dyre domme, og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bestiller du sushi fra os på Frederiksberg, kan du derfor altid forvente sushi af de bedste råvarer. Fisken og risene, som vi anvender til sushien, er således af høj kvalitet, så du altid er sikret den bedste sushi-oplevelse.

Vil du spare på kalorierne, tilbyder vi som noget helt særligt vores sushi med blomkålsris. Blandingen består af 40 % blomkålsris og 60 % traditionelle ris, som du kender fra sushi. Vælger du vores blomkålsris til din sushi, kan du reducere kalorieindtaget med cirka 200 kalorier pr. sushirulle. Kig forbi vores butik på Frederiksberg og prøv vores sunde alternativ.

Sushi2500 - Hooked

Sushi med god samvittighed

Hos Sushi2500 på Frederiksberg arbejder vi hele tiden på at gøre din sushi grønnere – bare rolig den er stadig fyldt med frisk fisk. Derfor er vores plastbakker, som vi pakker din sushi i, produceret af bionedbrydeligt plast, som let kan genbruges.

Køber du ofte sushi fra vores afdeling på Frederiksberg, så husk at vi kvitterer med lækre Edamame bønner, når du tager din takeaway-pose med retur ved næste køb.

Sushi to go

Ønsker du at tage din sushi med dig ud på Frederiksberg eller bare hjem på sofaen, klarer vi også det. Bestil din sushi som takeaway fra vores restaurant på Frederiksberg og nyd den eksempelvis en sommerdag i Frederiksberg Have blot 500 meter fra restauranten.

Husk at tjekke vores menukort ud inden du bestiller. Her finder du nemlig både smagefulde sushimenuer, drikkevarer, varme retter samt forretter og snacks. Prøv eksempelvis vores lækre chilimayo til din sushi eller crispy Ebi bites.

Foretrækker du at spise din sushi i vores restaurant på Frederiksberg, er du naturligvis også velkommen til det. Vi har både borde indenfor samt udenfor, hvor du i sommerhalvåret ofte kan finde en solplet. Vi anbefaler, at du reserverer dit bord på forhånd

Vi ses til sushi på Frederiksberg

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores sushi-restaurant på Frederiksberg eller i en af vores mange andre restauranter i Roskilde, Trekroner , Søborg eller på Toftegårds Allé eller Skolegade i Valby.

Vil du lære os og vores sushi bedre at kende? Så er du altid velkommen til at følge med på vores Facebook og Instagram, hvor vi ugentligt opdaterer med lækre billeder og gode tilbud.

Waiteer