Smallegade 20a

Sushi Frederiksberg

Smallegade 20a, 2000 Frederiksberg

Velkommen til Frederiksberg

 

Midt på Frederiksberg finder du Sushi2500. Her tilbyder vi frisklavet sushi af gode råvarer til en pris, hvor alle kan være med.

På vores menukort finder du et bredt udvalg af nigiri, maki samt menuer til både den lille og store sult. Kig forbi Frederiksberg, så står vores dygtige personale klar til at guide dig igennem vores udvalg af lækre sushi-varianter.

Sushi midt på Frederiksberg

Den hippe og familievenlige bydel Frederiksberg er blandt de meste populære områder i København. Her finder du en række lækre spisesteder, og midt i det hele, tæt på Frederiksberg have, finder du Sushi2500. Her byder menuen på en række klassiske sushiruller samt nye og spændende ruller, men også varme retter med kylling, oksekød samt vegetariske alternativer.

Sushi2500 Frederiksberg ligger 5 min. gang fra Frederiksbergs Station.

Sushi til en fair pris

Fra starten var ambitionen klar – vi ville gøre det muligt for flere at nyde sushi uden at skulle betale dyre domme, og uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi anvender derfor kun de bedste råvarer, når vi producerer jeres frisklavet sushi.

Fisken og risene, som du finder i vores sushi, er således af den højeste kvalitet og så du hver gang er sikret den bedste sushioplevelse

Sushi to go

Ønsker du at tage din sushi med dig, klarer vi også den. Bestil din sushi som take away fra vores restaurant på Frederiksberg og nyd den eksempelvis en sommerdag i Frederiksberg Have blot 500 meter fra restauranten.

Vi ses hos Sushi2500 Frederiksberg

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores sushirestaurant på Frederiksberg eller i en af vores andre restauranter i Roskilde, Trekroner eller på Toftegårds Allé eller Skolegade i Valby.


Find os på Facebook: sushi2500
Se os i Euroman: Luksus til hverdag

Åbningstider:

Mandag – Torsdag: 16.00 – 21.30

Lørdag – Fredag: 16.00 – 22.00

Søndag: 16.00 – 21.30


Telefon:

44 98 25 00

Bestil med levering:

Sushi2500 x Wolt
Sushi2500 x takeout
Sushi2500 x Justeat