Catering

Catering hos Sushi2500 

Er du på udkig efter maden til en særlig begivenhed? Så lad os hjælpe dig. Hos Sushi2500 tilbyder vi sushi catering til enhver anledning. Vi skræddersyr menuen til netop dit arrangement og sørger for, at alt fra menuen til anretningen og levering er præcis, som du ønsker. Lyder det som den rette løsning for dig og dit kommende arrangement, så udfyld vores kontaktformular for mere information.

OBS: Minimum 10 personer.

Vi svarer hurtigst muligt inden for 48 timer.

  Navn*

  Email*

  Telefon*

  Antal personer*

  Dato for arrangement*

  Sushi catering til dit næste arrangement

  Uanset om det er den runde fødselsdag, jubilæet, receptionen eller noget helt fjerde, der skal fejres, gør vi med vores sushi catering en dyd ud af at hjælpe dig med at skabe en mindeværdig og festlig stund. Sammen skræddersyr vi menuen til dit arrangement, så din sushi catering er tilpasset nøjagtigt de behov og ønsker du har. Ikke alene kan du forvente at vores sushi catering smager fantastisk, vi sørger også for at anrette din sushi catering på store smukke fade med det rette tilbehør til, der er klar til at blive sat lige på bordet.

  Vi ved at det kan være både tidskrævende og et stort arbejde at skulle holde et arrangement. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om leveringen af din sushi catering. Vi leverer nemlig det hele til dig og din fest, på det tidspunkt, der passer dig. Lad os stå for maden til dit kommende arrangement, så du i stedet kan fokusere på andre og vigtige ting i planlægningen.

  Frisk sushi lavet på gode råvarer

  Forkæl dig selv og dine gæster med lækker og frisk sushi lavet på gode råvarer til dit næste arrangement. Vi tilbyder både de klassiske og velkendte ruller, men serverer også nye og spændende kreationer, du måske ikke har smagt før. Hos Sushi2500 går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer. Derfor forsøger vi også at vælge de mest ansvarlige leverandører og bæredygtige fisk.

  Vi kæler for hver enkelt stykke sushi, fordi vi mener, at hver bid skal være en smagsoplevelse lidt udover det sædvanlige. Derfor kan du også forvente en sushioplevelse, der helt sikkert vil skabe stor glæde blandt dine gæster, når du serverer sushi catering fra Sushi2500 til dit næste arrangement.

  Kontakt os

  Vores talentfulde kokke står klar i køkkenet til at tilberede sushi catering til dit kommende arrangement. Hos Sushi2500 vil vi gøre alt for, at din fest bliver nøjagtig som du har drømt om. Derfor indgår vi i en tæt dialog, når dit kommende arrangement skal planlægges, så alt bliver præcis som du ønsker. Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for dit kommende arrangement med sushi catering fra Sushi2500, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 44 98 25 00. Sammen kan vi skræddersy menuen, så den passer til dit arrangement. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej til en mindeværdig fest.

  Vil du udforske vores menu eller lære os lidt bedre at kende inden din store fest, kan du finde os på Facebook & Instagram, hvor vi deler ud af alt det bedste fra vores univers.