Restaurant Frederiksberg

Restaurant på Frederiksberg – Sushi2500 – Bestil take away

Smallegade 20a,
2000 Frederiksberg
44 98 25 00

Åbningstider
Mandag – Lukket
Tirsdag – Torsdag
16.00 – 20.00
Fredag – Lørdag
16.00 – 20.30
Søndag
16.00 – 20.00

Spis på vores restaurant på Frederiksberg

En travl hverdag byder sjældent på et særligt stort overskud, og nogle gange har man bare brug for nem og lækker aftensmad. Derfor tyr mange til en tur på restaurant på Frederiksberg – og det forstår vi godt, det gør vi nemlig også. Er du på udgik efter gode retter til gode priser, kan du finde det hos Sushi2500 på vores restaurant på Frederikserg. Du finder dine favoritter på vores restaurant på Frederiksberg på livlige Smallegade, hvor vi bor i nr. 20A.

Tæt på det meste

Når du besøger os og vores restaurant på Frederiksberg, er du kun en kort tur fra det meste. Vi ligger nemlig meget tæt på metro, Frederiksberg Have, shoppe-venlige Gl. Kongevej og Frederiksberg Rådhus. Det betyder, at der er rig mulig for at tage din mad med som take away fra vores restaurant på Frederiksberg med ud i det grønne.

Et solrigt spot på vores restaurant på Frederiksberg

Vores restaurant på Frederiksberg, ligger lige i smørhullet. Og vi er heldige at have sol på vores lille udendørsservering. På vores restaurant på Frederiksberg, serverer vi sushi til en god pris – men det betyder ikke, at vi går på kompromis med kvaliteten – tværtimod. Vi serverer veltilberedte retter på Frederiksberg af god kvalitet, og vi er kreative i vores menuer, så du har altid mulighed for at opleve nye spændende sammensætninger, når du vælger at spise hos os.

Sushi2500 - Hooked

Find dine favoritter på menuen

Er du sushisulten? Så finder du et stort udbud på vores restaurant på Frederiksberg. Vores menu byder nemlig på et bredt udvalg, og det er bestemt sikkert, at du vil finde nogle af dine nuværende favoritter, og måske vil du endda finde nogle nye. Du kan dykke ned i a la carte menuen, hvor du kan håndplukke dine yndlings-ruller, dine favorit-nigirier, sprøde salater, forretter, lune retter og meget mere.

Take away på Frederiksberg

Man er altid velkommen til at besøge os og spise i restauranten. Her kan du nyde alt den gode på vores restaurant på Frederiksberg, som du også kender fra vores andre placeringer. Trænger du til en aften derhjemme med lidt selvforkælelse, så kan du selvfølgelig bestille vores mad på Frederiksberg som take away. Bestil online, eller ring til os – alle vores retter fra vores restaurant på Frederiksberg er frisklavet til din bestilling.

Gå ikke glip af nyheder

Vi lancerer ganske ofte nye menuer og limited ruller, og det annoncerer vi kun på vores sociale medier. Vi lover, at du bliver fristet af vores udvalg, men vi lover også, at du er helt opdateret på nyheder fra os. Følg os på Instagram og/eller Facebook, bliv fristet og bestil god mad fra vores restaurant på Frederiksberg.

Waiteer