Sushi Valby Toften

Sushi i Valby (Toftegårds allé)

Åbningstider
Mandag – Søndag
Lukket pt. grundet renovation

Velkommen til Toftegårds Allé i Valby

Besøg os i Valby, hvor du kan dykke ned i vores store udvalg af velsmagende sushi. Hos Sushi2500 finder du både klassiske ruller og smagfulde nigiri, men også nytænkende kreationer, såsom nyheden Cancun, hvor det danske frokostbord møder det japanske sushi-køkken.

Vi har åbent alle ugens dage, så du altid kan bestille kvalitets-sushi, uanset om det er hverdag eller weekend. Hos Sushi2500 serverer vi sushi af gode råvarer til en overkommelig pris, så du kan tilføje lidt ekstra luksus til din hverdag.

Sushi i hjertet af Valby

Som navnet antyder startede vores sushi-eventyr her i Valby, og det er også her du finder hele to af vores butikker. Den ene er placeret tæt på stationen, og den anden blot få 100 meter derfra, på Toftegårds Allé.

Vores butik på Toftegårds Allé ligger centralt placeret i smukke Valby, hvor du finder en række grønne områder. I sommerhalvåret er det oplagt at tage på picnic i disse områder. Vi pakker din sushi, så den er lige til at tage med på farten og ud i det blå.

Sushi2500 - Hooked

Gode råvarer

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det mener vi kan smages. Vi serverer derfor kun sushi af høj kvalitet tilberedt af de bedste råvarer.

For at vi altid kan garantere en høj kvalitet, har vi valgt selv at færdigdyrke vores avocadoer hjemme i Valby. På den måde sikrer vi, at de avocadoer, som vi anvender til vores sushi, altid er 100 % friske. Derudover er de hverken kunstigt modnet eller overfladebehandlet. Men det største plus er nok, at vi reducerer det CO2-udslip, der ellers bliver udledt fra de kølelager, man ofte anvender for at modvirke, at avocadoerne eller bliver overmodne.

Bredt udvalg

Vores menukort i Valby er bygget omkring sprøde ebi-bites, maki-ruller og nigiri samt vegetariske og veganske alternativer, hvor fisken er skiftet ud med lækker tofu. Vi tilbyder desuden en række smagfulde menuer, såsom Børnesmovs, en sushimenu til de mindste i familien, Datenight, den perfekte sammensætning af sushi til intime stunder, samt menuen Hverdagsluksus,som kan få smilet frem på selv de mørkeste mandage.

Du finder hele vores menukort her: Sushi2500 Menukort

Take away

Foretrækker du at nyde din sushi, når du er på farten eller måske vil du helst bare imponere kæresten med sushi derhjemme? Så kan du naturligvis altid tage din sushi med som takeaway. Vi pakker din sushi flot, så den er lige til at sætte på bordet. Valby byder på en række grønne områder, hvor du kan spise din spise både til frokost og aften, når vejret tillader det.

Vi gør opmærksom på, at det desværre ikke er muligt at reservere bord i vores restaurant på Toftegårds Allé i Valby.
Find butikken her: https://sushi2500.dk/restaurant-valby-toften/

 

Vi ses til sushi i Valby

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Toftegårds Allé, i Valby, hvor vores dygtige sushikokke alle ugens dage står klar til at servere smagfuld sushi af de bedste råvarer. Du er naturligvis også altid velkommen til at besøge vores anden afdeling i Valby, som du finder på Skolegade, eller kigge forbi vores restauranter i Roskilde og Trekroner samt på Frederiksberg og i Søborg.

Lyst til at dykke ned i vores sushi-univers inden du besøger os? Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi flere gange om ugen deler lækre billeder af vores sushi samt afholder månedlige giveaways.

Waiteer